söndag 26 april 2015

103 - SANTIAGO OCH VALPARAÍSO

KUL Corri att du bara tog bilder (fyra bilder) en av de nio dagarna du tillbringade i Santiago:))))
Resten är alltså Valparaíso-bilder, kul ställe!

Slängde ihop dessa två ställen då det endast fanns en bild från Santiago och hundra från Valparaíso samt låg typz en timme ifrån varann. I ALLA FALL, plussena å minusena dårå.

+++++
+ KUL ställen! Stortrivdes i Santiago, kändes som en hipp stad med mycket kul som hände. Många coola snyggisar och kändes öppet. I Valparaíso spenderade vi bara tre nätter, men fick en bra feeling på det hela. Gjorde inte jättemycket där, drack lite öl, hängde lite på stranden, kollade på folk. Lovisa fick se sin efterlängtade tango och blev väldans dansant.
+ Åt god mat hos min pappas kollega Claudio som bor i Santiago och det var så trevligt? Tänkte att det skulle vara lite obekvämt och kännas lite knystat då vi aldrig träffat varann och jag endast sett bilder på honom från pappas jobbperiod i Pakistan/Indien, men huuuua så trevligt det var. Älskar ju att umgås med folk över 40.
+ Tinder-gemet var mycket on point här. Yep.
+ GLASSEN, omgz y'all.

-----
- Vet typ inte. Var lite jobbigt då vi kom till Valparaíso och hostlet vi hade bokat inte fanns i verkligheten och vi irrade runt i hemsk värme med våra stora väskor.
- Havet var kallt och gick inte att bada i. Varför har en ens en strand vid ett hav som inte går att bada i? Havet är till för att badas i. Jävlarns jävlar. HUA.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar