fredag 20 december 2013

77 - januari februari mars

Tänkte ju nu, efter en lång period av icke-bloggande, försöka att knyta ihop lille säcken på ett snyggt sätt. Tänkte gå igenom årets berg- och dalgångar, minnas och fylla ut bloggeriet med fyra inlägg i detta ämne.
Först ut är (skräll) januari, februari och mars. EnJoY yA'lL!!!

Januari och började året med att åka till Stockholm och Bommersvik för att gå kommunledarutbildning i en hel vecka med SSU. Detta var så himla roligt!!! Träffade så mycket smarta människor och tog del av så många superintressanta föreläsningar och seminarier och kände hur lille hjärnan bara sög åt sig allt likt en svamp. 
I övrigt tycker jag inte så mycket om januari. Det var bara kallt hela tiden och jag kände mig outgrundligt ledsen väldigt mycket och tror att det tog ganska mycket energi. Denna årstiden, och speciellt denna månad, är så jäkla jobbig. I väntan på värme och i saknad av ljusa timmar. Tog bara en bild med min kamera i januari.
   La, av någon anledning, upp denna på facebook med bildtexten "dessa strumpor har funnit sin rättmätiga ägare"?

I februari fick jag besök från Slovenien av underbara Janja! Min klass är ju nämligen med i ett EU-projekt med sju andra länder där det är meningen att vi ska främja hantverk i Europa. Vi hade det himla trevligt och jag längtar galet mycket tills det är min tur att hälsa på henne i Slovenien i maj kommande år.
Känslomässigt följde februari i januaris spår och jag var ledsen. Tänkte inte riktigt på vad jag ville och trodde att jag skulle bli glad ifall jag gjorde andra glada utan att tänka på vad som gjorde mig glad.Jag och lille familjen var på våran årliga bo-i-en-stuga-och-åka-skidor-tripp och jag gjorde en rejäl vurpa och blev med blåmärke. Livet ibland va. :-)

 Vinkvällade med mitt favoritsyskonpar!!! Isabell och Alejandro!!!

Mars är ju lätt en av de bästa månaderna nu när jag kolla tillbaka på det gångna året. Jag inser ju nu hur mycket jag utvecklades som person under denna månaden. Lät framförallt min lycka vara prio ett istället för att offra den för andras.
Förutom det så åkte jag land och rike runt med SSU de flesta helgerna och kände hur mycket det gav mig.
I slutet av mars blev jag jättekär och det är jag fortfarande.
 Alexander talar på SSU Jämtlands distriktsårskonferens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar