tisdag 21 maj 2013

61 - två månader senare

Hej!!!! Senast jag bloggade var den 20 mars, men jag har verkligen inte haft lust alls att blogga. Denna pepp på att blogga har dock blivit lite större nu på senaste tiden, så tänkte köra en liten update så att ni får de svaren ni väntat på sedan den 21 mars, då blogginlägget uteblev; vad gör Corris!?!?

SSU Norrbotten höll distriktsårskonferens och Fredrik Sammeli var förmodligen den bäst klädda mötesordföranden genom tiderna.
Åkte under påsklovet till Tärnaby med min familj och hälsade på hela tjocka släkten och åkte slalom.
Körde årets första balkongfrulle och frös bara lite lite liiiite!
Åkte på S-kongressen i Göteborg och jag hade världens (!!!!!!!!) bästa hotellrum med skönaste utsikten. Balkonghänget togs till en annan nivå helt enkelt.
BÄSTA Timo Räisänen öppningsspelade på S-kongressen och 14-åringen i mig jublade.

Fick finbesök av Piteås öfverklass och vi fikade med mina pluppor Niklas, Melinda och Stina!
Jag började ta LSD. Skoja bara, ville bara lägga upp den här för att jag tycker att den är fin.
Hälsade på hos Amanda och hennes lamm och var helt lyrisk över dessa små liv!!!!!!!!!!!!
Lämnade kalla Boden för kampanjledarutbildning i varma, våriga, underbara Stockholm. Kan även säga att jag var sjukt nöjd med utbildningen, galet givande!
Hälsade på hos min underbara farmor i Åsele och grävde också igenom alla lådor och vrår. Hittade detta fotot på farmor och farfar och känner bara: VILKA JÄKLA BABES DOM VAR?????
Jag och Amanda höll på vår oreganotorsdag-tradition och körde även uteservering för första gången i år, den känslan people!!!!!
Hängde med en av mina bästa vänner och insåg att det var alldeles för länge sedan vi umgicks senast, hade ju saknat henne så himla mycket!!!


Ja, hoppas att du som suktat efter uppdatering om vad som händer i mitt liv, hur jag mår och vad jag gör känner dig tillfredsställd nu. För inte var det lätt detta, tror ni verkligen att jag har all jävla tid i världen, sitta här och skriva massa trams!??! Nä, nog ska ni vara tacksamma nu. Vi ses om två månader. 

Neeeeej, skoja ju bara era lättlurade små pluppisar!!! Känner faktiskt nu när jag skrivit detta långa blogginlägg hur det faktiskt känns mer taggat att faktiskt blogga. Antar att det var lite som ett plåster, var som tvungen att dra av det för att inse att det faktiskt inte var så hemskt. Ha det bäst nu allihopen, är så glad att ni faktiskt har besökt min blogg under min frånvaro, känns ju som peppande!!!
PUSS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar